BANIEREN

Banieren in verschillende vormen en maten. Zelfs in materiaal is er veel te kiezen. Hangend verticaal aan een gevel tussen steunen, horizontaal in een frame of als vlag in een mast. Full colour of beletterd met deze manier van reclame kunt alle kanten op.

XL-PRINTING

Full colour of Xl Printing is een mooi medium om iets geks te doen of gewoon je reclameuiting groot uit te voeren. Dit kan op verschillende materialen van bisonyl (zeil) tot mooi afgewerkte vlaggen. Watervastpapier canvas etc. er zijn echt vele verschillende materialen.

BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering binnen en buiten uw bedrijf is van essentieel belang voor een goede routing. Klanten krijgen direct een professionele indruk van uw bedrijf. Van receptie tot wc-bordjes van kantine tot directie bordjes met een mooie bewegwijzering krijgt uw bedrijf wat extra’s. Er zijn vele voorbeelden maar we leveren ook maatwerk.

PRESENTATIESYSTEMEN

Presentatie-systemen voor beurzen of in de showroom in alle maten en vormen. Met een slimme invulling en makkelijk neer te zetten systeem kan je presentatie niet meer fout gaan. 

TEXTIELBEDRUKKING

Textielbedrukking: van t-shirt/polo tot volledige sportuitrusting, Werkkleding op maat persoonsgebonden. Kleine oplage of groot wij leveren en drukken voor u de kleding met logo en alleen tekst.Dit kan zijn in Full color contour gesneden of kleur op kleur.

MAATWERK

Wij ontwerpen ook maatwerk reclame-uitingen. U moet dan denken aan displays, rollbanners, zuilen, stoepborden, textiel-belettering, makelaarsborden,etc. Alles wat uw naam kan dragen en meehelpt aan naamsbekendheid en productpromotie kunnen wij vorm geven en naar uw smaak aankleden. Geen vorm is te gek om te maken en geen materiaal is ons vreemd.

INTERIEURPROJECTEN

In het Interieur spelen we met materiaal en kleur! behang en kunst aan de muur is dan een hele mooi oplossing om de sfeer tot leven te laten komen bij u op kantoor in de kantine of gewoon de werkvloer! Laat u inspireren en als u vragen heeft, komen we bij u langs met de nieuwste trends!

LICHTRECLAME

Lichtreclame is nog steeds een product dat vaak gevraagd wordt. Of het nu een lichtbak met LED of TL-Verlichting is, verlichte doosletters of een complete Neon installatie alles is mogelijk bij ons. Tevens kunnen wij onverlichte gevelletters doormiddel van een lichtkoof of spots aanlichten, er zo voor zorgen dat u ook ‘s avonds gezien wordt.

SPANDOEKEN/FRAMES

Spandoeken zijn handig voor acties die moeten knallen. Felle kleuren bisonyl of vinyl vallen goed op. Een full colour geprint doek is ook een mogelijkheid. Afwerking met ringen of een zoom is veel gebruikt en handig. Doormiddel van een spandoekframe en het juiste materiaal is een spandoek ook in te zetten als vast reclameobject.

GADGETS EN
RELATIEGESCHENKEN

Van pennen tot persoonlijke telefoonhoesjes en van sleutelhangers tot tassen, wij zijn officieel reseller van verschillende merken en bedrijven. Hierdoor kunnen wij u tegen hele scherpe prijzen diverse relatiegeschenken leveren. 

BEL ONS!

Weet u niet zeker of we kunnen maken wat u wil? Leg het bij ons neer en wij denken met u mee over een passende oplossing!

VOERTUIGRECLAME

Autobelettering is één van de meest opvallende en meest geziene reclame. Daarom is het misschien wel één van de meest goedkope reclames die er is. Het spelen met kleur, materiaal en full colour is iets dat we graag toepassen in het ontwerp.

BOUWBORDEN

GEVELRECLAME

Gevelreclame kan iedereen zien. Het moet mooi op de gevel staan en ook in het straatbeeld passen. Of het nou belettering is of gefreesde acrylox letters zijn. Het is daarom ook belangrijk om met het goede materiaal en kleurgebruik een mooi en opvallende gevel te creëren.

RECLAMEBORDEN

Reclameborden zie je overal in het straatbeeld. Groot en klein, je kunt er niet omheen. Langs een voetbalveld op een vliegveld in verschillende materialen en op verschillende manieren uitgevoerd. Elke toepassing heeft zijn eigen materiaal. En wij weten welke te gebruiken voor uw toepassing.

ZUILEN

Verlichte en onverlichte reclamezuilen voor buiten en binnen.

Kantoorpanden, industriebedrijven en andere instellingen zijn niet altijd direct goed zichtbaar vanaf de weg. Wanneer je op een bedrijventerrein een adres zoekt is een zuil aan de weg een goede verduidelijking.