Wie is Letterpret?

Letterpret is een reclameproductie en belettering bedrijf in Oldenzaal. Wij zijn sterk in het visualiseren en uitvoeren van 2D tot 3D reclameobjecten. Dit kan een Carwrap zijn, een behang in uw kantoor of een houten 3D puzzel! Hiertussen zit nog een wereld  aan mogelijkheden waar we u mee van dienst kunnen zijn. Laat u op deze site inspireren en meenemen op het gebied van reclameproductie. 

Wij zijn Letterpret!

Jasper Moekotte

Eigenaar van Letterpret Reclameproductie en belettering.
Na mijn studie in Utrecht en jaren gewerkt te hebben in Almere bij een gerenommeerd standbouw en interieur bedrijf als afdelingshoofd van de Lettershop, ben ik terug gekomen naar Oldenzaal. Werkend in Hengelo bij een signbedrijf begon het te kriebelen om voor mijzelf een bedrijf te starten. TADA, daar was Letterpret geboren. We bestaan in 2016 10 jaar, hier ben ik zeer trots op. Maar ik had dit niet gered zonder mijn hardwerkende en talentvolle werknemers! Hier zie je wie en wat iedereen doet bij Letterpret.

Jurgen Wolthuis

Ik ben eind 2009 begonnen met het werken bij Letterpret. De veelzijdigheid en diversiteit van de opdrachten die wij hier binnen krijgen, gecombineerd met het klantcontact is iets dat mij enorm aanspreekt.
Door mijn opleiding Grafisch Vormgever en opvolgend de opleiding Standbouw is het 2D en 3D werken-en denken iets waar ik mij erg in intereseer. Doordat ik in de jaren de kans heb gehad om op alle vlakken mee te kijken en mee te werken heb ik mij hierin goed weten te ontwikkelen.
Het maken van mooie eindproducten is altijd het doel, of het nu gaat om een autobelettering, opmaak van drukwerk of complete lichtreclames met alle bijkomende zaken. Ik probeer altijd mijn best te doen en de klant met een tevreden gevoel weg te laten gaan

Frank klein Onstenk

Als technisch wonder mag ik alles in de buitendienst oppakken. Ik ga naar de klant om alle projecten aan te brengen of te plakken. Van lichtreclame tot het aankleden van de gehele winkels/panden. Het kan mij niet hoog en lastig genoeg zijn.

Jeroen Hillebrand

Ik houd me voornamelijk bezig met het plakken/wrappen van de Charge to Go oplaadstations. Ik zorg voor de service en plaatsen van de stations. Daarnaast pak en plak ik alles waar letterpret me nodig heeft.

Luuk Lohuis

Luuk is onze stagiair van het Twents Carmel College .Hij is erg leergierig,gedreven en een zeer gezellige collega. Hij gaat nu zijn 2e stage-periode in. We hopen dat hij ons team nog erg lang mag blijven versterken!